duminică, 1 noiembrie 2009

Campionatul National de Cros


Sambata in data de 31 octombrie 2009 la Giurgiu s-a desfasurat C.N. de CROS unde la categoria Junioare 1 am fost reprezentati de sportivele Danci Liliana si Milu Stefania. Liliana a ocupat pozitia a 3-a castigand medalia de bronz, aceasta fiind a 9 medalie obtinuta la concursurile nationale si internationale in acest an, iar Milu Stefania a ocupat locul 25. Felicitari fetelor ati mers bine amandoua, va uram bafta la concursurilr ce urmeaza.



Olimpic Start!
Paralel cu concursul fetelor de la Giurgiu, la Timisoara s-a desfasurat concursul interjudetean "Olimpic Start", concurs la care au luat parte si sportivi andtrenati de Enache Marian si Popescu Iuliana. La categoria copilelor I, speranta atletismului carasean, Irimia Maria, a cucerit din nou 2 medalii de aur la probele de 60 si 200mp, Iar fratele sau Irimia Alexandru s-a clasat al 6-lea la proba de 60mp.
La categoria junioarelor II, Tilneac Tania a castigat proba de 800mp si s-a clasat a II-a in proba de 400mp. La proba de 200mp Rohrich Cristian s-a clasat al II-lea, iar Mihart Robert pe locul al IV-lea, ambii alergand si in proba de 400mp unde s-au clasat pe locurile 2 respectiv 3. La proba de 800m, Mutascu Mihai a cucerit cea mai vaoroasa medalie si s-a clasat al 4-lea in proba de 400mp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu