sâmbătă, 20 august 2011

Campionatul National al Seniorilor

Ultima finala atletica de pista din acest sezon s-a desfasurat in 9-10 august pe stadionul "Dinamo" din capitala si a fost cea rezervata seniorilor. Au participat 270 de atleti din 73 de cluburi. Clubul CS Olimpia Bucuresti a avut printre reprezentanti si doi atleti din Caransebes, ambii clasandu-se pe podium in aceasta competitie: Liliana Danci si Calin Dragomir.
Lili a reusit sa treaca peste esecul de la Campionatul European si a avut o evolutie foarte buna in acst concurs. In proba de 3000m obstacole a obtinut medalia de argint,
clasandu-se dupa Cristina Casandra, care este una dintre cei doar 8 atleti care va reprezenta Romania la CM de la Daegu din aceasta vara. In proba de 5000mp Lili s-a clasat a 5-a (prima la categoria tineret) cu un timp foarte bun.

Calin a alergat in stafeta de 4x400mp a Olimpiei Bucuresti, reusind alaturi de colegii sai Alexandru Teofilescu, Catalin Campeanu si Stefan Pavel sa obtina medalia de bronz.

In competitie a fost prezenta si Stefania Milu, reprezentand CSM Resita. La fel ca Lili a participat in probele de 3000m obstacole si 5000mp si s-a clasat pe lourile 4, respectiv 11. Ea si-a imbunatatit cele mai bune performante ale sale pe ambele distante.
De precizat este ca toti cei trei atleti caransebeseni mentionati mai sus nu sunt inca seniori, ei incadrandu-se acum la categoria "tineret".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu