marți, 27 septembrie 2011

Concurs de traditie la Targu Mures


Sambata 24 septembrie, la Targu Mures s-a desfasurat editia din acest an a concursului "Memorialul atletilor mureseni", competitie cu o indelungata traditie.
Pentru ca si vremea a tinut cu organizatorii si a fost foarte frumoasa, la startul intrecerilor s-au adunat in jur de 320 de copii. Au participat următoarele secții din țară: CSS. Caransebeș, CSS.Luduș, CSS.Carei, CSS. Viitorul Cluj Napoca, Liceul Domokos Kazmir Sovata, CSS Sf.Gheorghe, CSS.Odorheiu Secuiesc, Gim. A.I. Cuza TG. Mures, CSS. Medias, Gim. Liviu Rebreanu, LPS Szász Adalbert TG. Mures.
CSS Caransebes a participat in competitie cu 11 sportivi, la categoria copii 1 (1998 - 1999) si la categoria copii 2 (2000 - 2001), bineinteles ca si cei mai mici putand sa participe si sa-si masoare fortele cu colegii mai mari.
La categoria copii 1, in proba de 1000mp, Loredana Cimpoieru a obtinut locul 1, iar Nicoleta Cimpoieru - locul 2. In aceeasi proba, Maria Buliga a facut o cursa curajoasa si s-a clasat pe locul 7. La aruncarea greutatii, Claudia Peia a ocupat locul 7.
La copii 2 s-a organizat doar triatlon (50mp, lungime si 600mp). Andrei Buliga, dupa o lupta a punctelor foarte stransa, a reusit sa ocupe dupa cele trei probe locul 3. Colegii sai Bogdan Dragomir si Rares Detesan s-au clasat pe locul 6, respectiv 8.
In intrecerea fetelor, in aceesi proba de triatlon, Cristina Peia s-a clasat a 6-a, cu o performanta foarte buna in proba de 600mp. Cornelia Peia, Ioana Ioanitescu si Ioana Buliga au participat si ele la cele trei probe ale triatlonului si desi s-au intrecut si cu sportive cu 2 sau 3 ani mai mari decat ele au obtinut performante foarte bune.
De exemplu, in proba de 600mp din cadrul triatlonului, Cornelia, vicecampioana nationala de cros de anul acesta (aprile - Botosani) la copii3, a invins-o cu 3s pe campioana nationala de cros de anul acesta de la copii3.
Acest concurs memorial a fost prima competitie din aceasta toamna, insa urmeaza altele, aproape fiecare sfarsit de saptamana din luna octombrie fiind "presarat" cu intreceri atletice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu