sâmbătă, 14 ianuarie 2012

PRIMA COMPETITIE DIN ACEST AN – PRIMA VICTORIE



In perioada 4 – 14.01.2011, 4 atleti de la CSS Caransebes, impreuna cu antrenoarea Iuliana Popescu s-au aflat intr-un cantonament de pregatire in Bucuresti. A fost o perioada de 10 zile de pregatire foarte eficienta, deoarece antrenamentele s-au desfasurat in sala circulara de atletism, acolo unde se vor desfasura majoritatea competitiilor din acest sezon indoor.

Cantonamentul din Bucuresti s-a incheiat cu o competitie (14.01.2011), prima din acest an din sala, dedicata copiilor 1, 2 si 3, “Cupa Olimpia”. La categoria copile 1, in proba de 600mp, atletele din Caransebes, Loredana Cimpoieru si Nicoleta Cimpoieru s-au impus fara probleme.

“Probleme” si-au pus doar una alteia, batalia pentru locul 1 ducandu-se pana pe ultimii metri ai cursei. Pentru prima data intr-un concurs oficial, Nicoleta a invins-o pe sora ei geamana Loredana si i-a “suflat” acesteia medalia de aur. Distanta dintre ele a fost mai mica de 1 secunda; Nicoleta a parcurs distanta de 600m in 1:44,77 s, iar Loredana in 1:45,52 s, ambii timpi fiind recorduri personale si rezultate foarte valoroase pentru categoria lor de varsta, copii 1. 
Inca o pereche de gemeni a fost in aceasta perioada in cantonament; este vorba despre Maria Irimia si Alexandru Irimia. Si ei au concurat la “Cupa Olimpia” in proba de 600mp, insa in afara concursului, deoarece ei sunt juniori 3. Competitia a fost pentru ei mai mult o proba de control, pe care amandoi au trecut-o cu succes si cu recorduri personale. Maria a alergat 600m in 1:39,88 s, iar Alexandru in 1:34,44s.

Toti cei 4 atleti si-au sarbatorit zilele de nastere in perioada acestui cantonament, Maria si Alexandru in 9 ianuarie, iar Nicoleta si Loredana in 12 ianuarie, iar rezultatele bune obtinute de ei in concurs au fost un cadou frumos pe care si l-au facut pentru munca lor de pana acum.

2 comentarii:

  1. Felicitari fetelor, Lore si Nico Cimpoieru...nu intr-o ordine impus...a felicitarilor! :) Va doresc numai succese amandurora! Gigi Stanila

    RăspundețiȘtergere