sâmbătă, 9 martie 2013

CAMPIONATUL NATIONAL DE CROS - FINALA

Dupa finala de juniori 2 desfasurata la Bacau, o alta finala (insa de data asta nu  in sala ) s-a desfasurat pe plaiurile Moldovei. Este vorba despre Campionatul National de Cros, care s-a desfasurat in 2 martie, la Botosani. Concursul a fost organizat pentru toate categoriile de atleti, de la copii 3 si pana la seniori.
Desi parea ca vremea va tine cu atletii veniti din toata tara sa-si dispute atat de doritele medalii, ziua concursului a fost una cu vreme rece, vant tare, chiar si cativa fulgi de zapada.
Pe langa adjudecarea medaliilor, sportivii (de la jun. 2 in sus)  au luptat si pentru calificarea la Campionatul Balcanic de Cros. Primii 4 clasati vor participa atat la individual, cat si la echipe la aceasta competitie care se va desfasura in 9 martie, in Serbia.

Au participat la aceasta competitie 79 de cluburi , iar CSS Caransebes a obtinut 4 medalii la acest concurs, 2 de aur si 2 de bronz.

Junioare 3:
Cimpoieru Loredana: medalie bronz

Copile 1:
Peia Cristina: medalie bronz

Copile 2
Echipa fete: medalie aur (cu un avans de 59 de puncte fata de echipa clasata a doua)
(Irimia Andreea  loc 4, Tamasila Yasmina loc 6, Chirila Adina loc 7 si  Peia Larisa loc 8) 

Copii 3
Dragomir Ionut: medalie aur
 
Pe langa aceste clasari pe podium s-au mai obtinut 5 clasari pe locurile 4-8:
 Copile 1:  
Echipa fete : loc 5 (Cristina Peia, Karina Tamasila, Roxana Cirpaci, Nadine Dan)

 Copile 2
Andreea Irimia - loc 4
Tamasila Yasmina  - loc 6
Chirila Adina -  loc 7  
Peia Larisa -  loc 8
La categoria cea mai mica, a copilelor 3, a participat Hanni Brecica si s-a clasat pe locul 22, la junioare 3 Nicoleta Cimpoieru a sosit 14-a, iar la categoria juniori 1 a participat Francisc Abel si a obtinut locul 17. 



Danci Liliana (CSM Resita) dupa o cursa de 8 km a obtinut medalia de argint la senioare  si  calificarea la Campionatul Balcanic de Cros (9 martie, Serbia)

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu