duminică, 31 mai 2009

Campionatul National Scolar 2009


In 30-31 mai s-a desfasurat la Bucuresti pe stadionul Iolanda Balas SoterCampionatul National Scolar la care a participat si o delegatie a atletilor caransebeseni. Cel mai important rezultat l-a obtinut DANCI LILIANA MARIA, nascuta in 1990 care a obtinut medalie de aur la proba de 3000 m obstacole cu timpul de 10:58,34 .Acest rezultat o califica pe Liliana la Campionatele Europene pentru juniori din aceasta vara de la Novi Sad(Serbia), unde ii uram de pe acum succes si ne mandrim ca numele orasului nostru , prin ea , va fi prezent la un eveniment sportiv atat de important. Alaturi de Liliana Danci au mai participat la Bucuresti, tot la 3000 m obstacole Milu Stefania care a terminat pe locu 5 cu timpul de 12:57,27, Tania Tilneac (locul 6 la 400 m pe o vreme urata si cu adversare mai mari decat ea), Teodorescu Silviu Petru , un foarte talentat alergator , pe care vrem sa-l vedem incurand pe podium, Rohrich Francisc Cristian si Mihart Robert, toti au alergat 400 m, obtinand timpi apropiati recordurilor lor personale.
La proba de 800 m Mutascu Mihai si-a egalat recordul personal cu timpul de 2:10,92 .
Iar la stafeta de 4x400m masculin stafeta alcatuita din Rohrich Cristi, Dragomir Radu, Mihard Robert si Teodorescu Petrec a venit pe locul 12 cu timpul de 3:41,41.
Paralel cu acest concurs scolar, s-a desfasurat si un concurs grad-prix pentru juniori I , in care la proba de 400 mp , un alt atlet din Caransebes, Dragomir Calin, actualmente legitimat la Olimpia Bucuresti, cu un timp de 51.72 cu care-si egaleaza performanta la aceasta proba.Pe situl Federatiei Romane de Atletism, sportivii nostri sunt trecuti la liceul CD Loga din Resita, insa ei sunt elevi ai liceului CD Loga din Caransebes...s-a strecurat o gresala.
Alaturi de sportivi, merita felicitari antrenorii lor , Iuliana Popescu, Marian Enache si binecunoscutul Cristian Dragomir .

6 comentarii:

  1. FELICITARI CAMPIOANEI NOASTRE! Sunt tare fericita si mandra ca va cunosc pe voi, prietenii mei mult mai tineri , va tin pumnii la toate intrecerile voastre , astept rezultatele ca si cand toti mi-ati fi copii! Bravo Lili, bravo Petre, Robert, Mihai,Tania, Cristi, Radu, Calin (sper ca n-am uitat pe cineva, daca da, scuze!), abia astept sa ne intalnim si sa sarbatorim ziua voastra si rezultatele astea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitarii tuturora dar in special :*Lilianei:* care a facut o cursa buna si si-a facut baremul pt. campionatul european:D;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari Lili!!!
    Si numai rezultate bune in continuare!!!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari!Sper ca si voi veti obtine rezultate la fel de bune!Sa scrieti mult mai multe informatii pe acest blog!!!Va tin pumnii in continuare pentru rezultate bune!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Scrieti,va rog si ce au facut cei mici ieri!

    RăspundețiȘtergere