marți, 28 septembrie 2010

CAMPIONATUL MONDIAL DE ALERGARE MONTANA


In 5 septembrie la Kamnik, Slovenia s-a desfasurat a 26-a editie a Campionatului Mondial de Alergare Montana.
Singura sportiva care a reprezentat Romania in competitia senioarelor a fost Liliana Danci, legitimata la C.S.S. Caransebes si C.S.M. Resita.
Dupa o cursa foarte grea,aproape toata in ascensiune, pe un traseu cu lungimea de 8,5 km si diferenta de nivel 1035m, si pe o vreme foarte rece, Liliana a trecut linia de sosire a 26-a. Dintre cele 72 de concurente care au luat startul doar 69 au reusit sa termine cursa. Este o performanta foarte buna tinand cont de faptul ca Liliana este in categoria "tineret", primul an dupa terminarea junioratului si mai sunt inca doi ani pana cand va fi senioara. De altfel, Liliana a sosit a 3-a dintre sportivele din categoria " tineret" si a fost cea mai tanara concurenta din primele 30.
A fost primul Campionat Mondial la care a participat, dar cu siguranta vor urma si alte competitii foarte importante in care Lili va reprezenta Romania, Caransebesul si Resita. Insa pana la competitiile care vor urma Lili are parte de cateva zile de relaxare alaturi de profesorii si colegii ei de la C.S.S. Caransebes pe plaja din Albena.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu