marți, 28 septembrie 2010

Crosul "Petrom"

In 26 septembrie la Bucuresti, pe o vreme care nu te imbia sa iesi din casa, s-a desfasurat a 5-a editie a crosului "Petrom".
S-au inscris peste 2000 de participanti,chiar si din alte tari, de toate varstele, profesionisti sau amatori. Prezentatorii concursului au fost Carmen Bruma si Catalin Maruta. Traseul a fost in jurul Palatului Parlamentului, pe o distanta de aproximativ 3 kilometri, iar cei mai rapizi au terminat traseul in mai putin de 10 minute.
Concursul s-a desfasurat pe 4 categorii de varsta. La categoria "senioare", Liliana Danci, sportiva legitimata la C.S.S. Caransebes si C.S.M. Resita a ocupat locul 4, iar Stefania Milu legitimata la CSS Caransebes locul 21 la aceeasi categorie. La categoria "seniori", Calin Dragomir, sportiv care a fost la CSS Caransebes, iar acum este legitimat la CS "Olimipia " Bucuresti a terminat cursa pe locul 18. Din pacate pentru Lili, doar primele 3 locuri au fot rasplatite cu litri de carburanti. A fost insa o experienta utila , mai ales ca in 3 octombrie va avea loc crosul "Loteria Romana", la care Lili spera sa castige unul din frumoasele premii puse in joc de organizatori, locul intai fiind un autoturism. Ii tinem pumnii si ei si colegilor ei, pentru ca majoritatea vor participa la acest cros.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu