joi, 17 martie 2011

DANCI LILIANA - MEDALII DE AUR SI ARGINT LA CAMPIONATUL BALCANIC



In 12 martie la Kragujevac - Serbia s-a desfasurat a
55-a editie aCampionatului Balcanic de Cros. Au participat 10 tari, iar delegatia Romaniei a obtinut la cele trei categorii de participare (juniori, tineret si seniori - feminin si masculin) 11 medalii. Din lotul care a reprezentat Romania la aceasta competitie au facut parte si caransebesenii Liliana Danci si antrenorul Marian Enache.Lili si-a trecut in palmares inca doua medalii, acestea cu atat mai valoroase cu cat au fost obtinute la o competitie internationala: medalie de aur la individual la categoria tineret si medalie de argint la echipe la aceeasi categorie.

Traseul pe care a alergat a avut o lungime 6000m, a fost cu nisip, iarba, noroi, apa, dar si teren tare, iar Lili l-a parcurs in 21min 47 secunde, mai repede decat oricare din celelalte 19 fete cu care concurat. Celelalte componente ale echipei nationale de fete - tineret au sosit pe locurile 4 - Domnica Popescu si 5 - Iuliana Cosarca si astfel echipa a reusit sa urce pe treapta a doua a podiumului in intrecerea pe echipe.

Antrenorul Marian Enache, la prima deplasare oficiala cu lotul Romaniei, a fost cel care a insotit-o pe Lili la concurs si a condus de asemenea, echipa de fete- tineret. Liliana Danci s-a calificat la Campionatul Balcanic de Cros in urma selectiei de la Baile - Felix din 3 martie.

http://www.balkan-athletics.eu/kragujevac2011/finalresults.pdf
http://www.youtube.com/watch?v=R7W5WIET8h0

Un comentariu: