sâmbătă, 30 aprilie 2011

ARGINT PENTRU FETELE DIN CARANSEBES


La Campionatul National de Cros, care s-a desfasurat la Botosani in 2 aprilie pentru categoriile copii3 , copii 2, copii 1 si juniori 3, cele mai mici dintre atletele din Caransebes au obtinut rezultate remarcabile.Impulsionate probabil si de prezenta doamnei Gabriela Szabo, care a fost prezenta la competitie si chiar le-a adresat cateva cuvinte, fetitele au alergat foarte bine in probele in care au concurat si au reusit sa urce pe podium.
Concursul a inceput cu cele mai mici participante, copilele 3. Ele au alergat 1000m, iar dintre cele 33 de concurente care au luat startul Cornelia Peia de la CSS Caransebes a sosit a doua si a obtinut
medalia de argint. Este prima medalie pe care Nelly (asa cum e alintata) o cucereste.
La urmatoarea categorie, copile 2, Cristina Peia a facut echipa cu Karina Tamasila, Nadine Dan si Roxana Carpaci; impreuna au reusit sa urce pe treapta a doua a podiumului de premiere si au primit medaliile de argint.

Inainte de a trece la urmatoarea categorie vreau sa scriu cateva randuri despre cele doua surori medaliate, Cornelia Peia si Cristina Peia, despre care am scris mai sus. Au inceput sa se antreneze la CSS Caransebes in toamna anului 2010, iar in aproximativ jumatate de an au reusit sa fie medaliate la Campionatul National de Cros. Ele nu locuiesc in Caransebes, ci in Turnu Ruieni, insa in fiecare zi, impreuna cu mama lor, care le aduce cu masina, sunt prezente la antrenament. Bravo! Sunt un exemplu bun de urmat!!!

La categoria copile 1, talentatele gemene Loredana Cimpoieru si Nicoleta Cimpoieru au alergat foarte bine, ele fiind in primul an al categoriei. Dupa 1500m ai traseului pe care l-au avut de parcurs au sosit pe locurile 14, respectiv 15.
Echipa junioarelor 3 , formata din Cristina Miculeanici, Amina Tilneac, Maria Irimia si Andreea Tepis a sosit in final pe locul 5. Ele fiind cele mai mari au avut si cel mai mult de alergat, traseul pentru aceasta categorie masurand 3000m.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu