duminică, 24 iulie 2011

Finala celor mai mici atleti

Primul Campionat National din acest sezon de aer liber a fost al celor mai mici dintre atleti, copiii 1, 2 si 3. In 26 si 27 iunie stadionul Iolanda Balas Soter din capitala a fost animat de sute de competitori, printre ei numarandu-se si atletele din Caransebes.
La categoria Copii 1, din nou s-au remarcat gemenele Nicoleta si Loredana Cimpoieru, realizand performante foarte bune in probele in care au concurat. Daca pana acum ele participau impreuna la aceeasi proba, de data aceasta nu au mai alergat impreuna. Loredana a alergat 2000m in 7:07,90 s si s-a clasat pe locul 4, iar Nicoleta a alergat 1000m in 3:18,48 s si s-a clasat pe locul 6. Ambele detin de departe cele mai bune performante in probele in care au participat, la copilele aflate in primul an al categoriei la care participa, copii 1. Ele vor participa si anul viitor la aceeasi categorie de varsta si asteptam de la ele prezente pe podiumul de premiere.

Tot la aceasta categorie, Claudia Peia s-a clasat pe locul 26 la aruncarea greutatii, cu o aruncare de 6,29m. Madalina Antonescu a fost singura care a luat startul in 2 probe. Prima a fost cea de 600m, unde cu performanta de 2:06,65 s-a clasat pe locul 35. In cea de-a doua proba , oboseala si-a spus cuvantul si Madalina s-a clasat pe locul 41 cu timpul de 34,87 s . Claudia si Madalina au facut cunostinta cu atletismul doar de cateva luni, dar au potential pentru a practica acest sport cu rezultate valoroase in viitor.

La categoria copii 2 am avut o singura participanta, pe Cristina Peia. Din pacate nu a putut sa alerge la posibilitatile ei maxime, deorece a racit cu 1 zi inainte de competitie. Chiar si in aceste conditii Cristina a alergat 800m in 2:46,67 s si a trecut a 9-a linia de sosire.

La copii 3 Cornelia Peia a concurat in cadrul triatlonului (40mp, lungime, 300mp) si la sfarsitul celor 3 probe a fost pe locul 11. Ar fi avantajat-o o proba pe o distanta mai lunga, ea fiind medaliata cu argint din aceasta primavara de la Campionatul National de Cros, insa cea mai lunga distanta existenta in programul intrecerii copiilor 3 a fost 300mp. La anul insa Cornelia va trece la o categorie de varsta superioara si va putea sa alerge probe pe distante mai lungi, care ii sunt mai mult pe plac.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu