joi, 28 iulie 2011

Gardurile - succes si esec

Finala Campionatului National de Juniori 3 din acest sezon competitional s-a desfasurat in 8 si 9 iulie la Bucuresti. Au participat peste 400 de atleti, din 98 de cluburi. Printre ei s-au numarat si sportivii nostri din Caransebes, Maria Irimia, Amina Tilneac si Alexandru Irimia. Cele mai mari sanse la obtinerea de locuri pe podiumul de premiere le-a avut Maria, sanse valorificate doar la una dintre cele trei probe la care a participat. Mai precis, a reusit sa castige medalia de argint in proba de 300m garduri.
Tot intr-o proba de garduri, insa pe distanta de 80m, Maria a fost la un pas (sau mai bine zis la un gard) sa castige inca o medalie de argint, dar s-a impiedicat la utimul gard, a cazut si a fost descalificata.

Amina si Alexandru au alergat aceleasi probe: 1500mp si 800mp. Amina s-a clasat pe locul 9 in ambele probe, iar Alexandru pe locul 12 in ambele probe. Ei, la fel ca Maria, se afla in primul an al categoriei juniori 3, iar la varsta lor ( nascuti 1997 si care vor fi si la anul juniori ) s-au clasat la toate probele in primii 5.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu