luni, 19 martie 2012

Primavara incepe cu...medalii

In 17 martie, pe o vreme minunata de primavara, in statiunea Baile Felix s-a desfasurat Campionatul National de Cros, competitie organizata pentru toate categoriile de varsta, masculin si feminin: seniori, tineret, juniori 1, juniori 2, juniori 3, copii 1, copii 2, copii 3.
Atletii caransebeseni au obtinut rezultatate remarcabile, reusind sa urce de 5 ori pe podiumul de premiere.
Liliana Danci, reprezentand CS Olimpia Bucuresti, a obtinut medalia de aur la categoria tineret si, de asemenea, calificarea la Campionatul Balcanic de Cros, care se va desfasura in 31 martie in Turcia si la Campionatul Mondial Universitar de Cros care se organizeaza in 14 aprilie in Polonia.
Tot medalie de aur au castigat si fetele care au facut echipa la categoria copile 2: Cornelia Peia, Roxana Carpaci , Andreea Irimia si Yasmina Tamasila.
Echipa de copile 1 cu urmatoarea componenta: Cimpoieru Loredana, Cimpoieru Nicoleta, Peia Cristina, Tamasila Karina a urcat pe treapta a doua a podiumului, adjudecandu-si medalia de argint.
Gemenii Irimia, Maria si Alexandru, au dovedit inca o data ca intr-adevar sunt gemeni :)) si ambii au castigat medalia de bronz la categoria juniori 3, feminin, respectiv masculin.

De 4 ori "am pasit" langa podium, ocupand locul 4:
copile 1: Cimpoieru Loredana
copile 3: Chirila Adina
copii 3: Predonescu Alexandru
juniori 3: echipa baieti (Alexandru Irimia, Andrei Mirea, Patcas Lucian, Peia Flavius)

Pe locul 6,la categoria copile 1, s-a clasat Cimpoieru Nicoleta.

Speram ca primavara sa continue asa cum a inceput pentru atletii din Caransebes, intrucat ii asteapta inca multe competitii importante.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu