miercuri, 14 martie 2012

Zona copiilor


In 10 si 11 martie s-a desfasurat etapa zonala a Campionatului National de Copii 1, 2 si 3. Deoarece in Romania exista doar doua sali circulare unde se pot organiza competitii atletice (Bucuresi si Bacau), au existat doar doua zone la care au participat micii atleti.
Sportivii din Caransebes, au participat la competitia organizata in Bucuresti, care a fost de altfel si mai populata, peste 650 de sportivi luand startul in cadrul diferitelor probe ale competitiei. Rezultatele obtinute de caransebeseni au fost foarte bune si ofera incredere in perspectiva participarii la finala care va avea loc la sfarsitul lunii martie.
Astfel in intrecerea copiilor 1 (n.1999 - 2000) Nicoleta Cimpoieru a castigat locul 1 in proba de 600mp, Loredana Cimpoieru tot locul 1 insa in proba de 800mp, iar Cristina Peia s-a clasat pe pozitia a 5-a in aceeasi proba ca Loredana. Cele 3 fete alaturi de colega lor Karina Tamasila au castigat si proba de stafeta 4x1 tur.
La copii 2 (n. 2001 -2002) au participat Andreea Irimia la 50mp (loc 11) si 600mp (loc 6) si Cornelia Peia la 600mp (loc 10). Si clasarile lor sunt foarte bune, Andreea a fost doar la 7 sutimi de secunda de finala probei de 50mp, iar la 600mp amandoua fetele au performante foarte bune, tinand cont ca ele sunt in primul an de participare la categoria copii 2.
Inainte de a participa la finala indoor de la sfarsitul lui martie de la Bucuresti, copiii vor participa la finala Campionatul National de Cros de la Baile Felix din 17.03.2012. Si colegii lor mai mari de la Caransebes vor participa la aceeasi competitie , deoarece se va desfasura pentru toate categoriile de varsta, de la seniori si pana la copii3.

2 comentarii:

  1. Felicitari tuturor participantelor, dar totusi in mod special gemenelor, Lore si Niko Cimpoieru...care sper sa continue sa ne uimeasca mult timp si de acum incolo! Felicitari, Caransebes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo tuturor sportivilor caranebeseni,bravo Lore,Nico,bravo fetelor.

    RăspundețiȘtergere