duminică, 21 iunie 2009

Aproape de medalie

Joi 18.06.2009 s-a desfasurat la Bucuresti, pe stadionul "Iolanda Balas Soter", finala Campionatului National de Copii. La acest concurs Irimia Maria si Tilneac Amina au participat la proba de triatlon ( 60mp, lungime si 800mp), iar Irimia Alexandru la proba de sulita. Maria a concurat foarte bine in 2 dintre cele 3 probe. La lungime si la 800 si-a imbunatatit cele mai bune performante, dar neatentia din proba de 60mp, cand a incetinit inainte de a trece linia de sosire, a costat-o medalia pe care si-o dorea atat de mult, ocupand in final locul4. Amina a ocupat dupa cele 3 probe locul 21, loc foarte bun, avand in vedere ca au participat 33 de fete doar la triatlon. Andy a aruncat sulita la 14,51m si s-a clasat pe locul 7.
Cei trei sportivi caransebeseni au avut in tribuna un sustinator infocat, Ionelia, mama gemenilor Maria si Andy, care este mereu prezenta alaturi de ei la competitiile importante.
Mai trebuie mentionat ca toti cei trei sportivi sunt in primul an de participare la categoria "Copii 1", deci vor participa la aceeasi categorie si anul viitor. Alaturi de ei , la Caransebes , se mai pregatesc si alti copii. Unii dintre ei au participat in sezonul de iarna la competitii de nivel national, altii , mai mici, vor intra abia la anul in categoria"Copii 1".
In final, le uram succes tuturor atletilor care mai au competitii in aceasta vara!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu