sâmbătă, 6 iunie 2009

Tinere talente...


Am hotarat sa desemnam din nou atletul lunii si am hotarat ca atletul lunii Iunie sa fie Danci Liliana Maria care prin efortul depus a reusit sa-si indeplineasca una dintre cele mai mari dorinte ale ei,acela de a-si face baremul pentru Campionatele Europene ce vor avea loc la Novi Sad(Serbia)...si iata ca dupa multa munca a reusit fiind singura care a reusit aceasta performanta cu timpul de 10:58:34.



Liliana s-a nascut in 18 Iunie 1990 in Caransebes,petrecandu-si copilaria in satul Cornutel-Banat.


In anul 2003 profesoara de educatie fizica Petruta Ivanovici Metta,vazand ca Lili este activa la orele de sport si a participat la multe competitii sportive a indemnat-o sa mearga la clubul nostru de atletism din Caransebes,astfel in anul 2004,in clasa a VII-a ea era prezenta in fiecare zi la antrenamente facand zi de zi naveta Cornutel-Caransebes si invers.A inceput antrenamentele alaturi de profesoul Dragomir Cristian.Chiar daca viata i-a fost plina de greutati a reusit sa treaca peste toate iar in anul 2006 a castigat titlul de vice-campioana nationala la proba de 2000m obstacole.In anul 2007 la competitiile din iarna desfasurate in sala s-a clasat pe locul 3 la proba de 3000mp,iar in vara aceluiasi an a reusit sa cucereasca din nou titlul de vice-campioana la aceeasi proba ca si in anul precedent.Iata ca a venit si anul 2008,iar Lili a ajuns la categoria juniorilor de catgoria I si a reusit din nou sa devina vice-campioana nationala la proba de 3000m obstacole,iar la semimaratonul de la Timisoara a terminat cursa cu timpul de 1h si 26 min clasandu-se pe cea mai inalta treapta a podiumului.




Pe parcursul anilor ea a castigat foarte multe concursuri interjudetene si crosuri...insa nici un an nu a fost mai bogat pentru Lili decat anul 2009...chiar daca a inceput cu stangut in sezonul de iarna la competitiile din sala,odata cu venirea caldurii Lili a castigat titlul de campioana scolara la cros,iar dupa ceva timp din nou titlul de campioana nationala scolara la proba de 3000m obstacole reusind o data cu acest eveniment,sa-si realizeze baremul pentru Campionatele Europene de Atletism.In momentul de fata este antrenata de Popescu Iuliana si se pregateste intens pentru europene urmatoarea tinta fiind un loc cat mai in fata la aceste campionate.

Ii uram succes si o asteptam cu cat mai multe rezultate bune.




2 comentarii:

  1. Subscriu la hotararea voastra de a o desemna pe Lili,atleta lunii, o felicit pentru asta, pentru cursa de azi de 2000 obstacole de la Timisoara si-i doresc sa fie in forma maxima la Novi Sad.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitarii pt.toate madalile si in continuare sa tragi tare de tine la antr. si la concursuri la fel si sa vi cu cat mai multe medalii de aur. Eee si la europene sa tragi de tine, ne mandrim cu tine sa sti asta:D:*:X

    RăspundețiȘtergere