joi, 26 mai 2011

Studentii au iesit la alergare

In 15 mai la Bucuresti s-a desfasurat Crosul Universitatii, competitie de mare anvergura, ajunsa anul acesta la a 19-a editie. Departamentul de Educatie Fizica si Sport al Universitatii din Bucuresti organizeaza anual Crosul Universitatii pentru a aminti studentilor cat de placut este sa alerge in compania colegilor si a prietenilor, pentru a le optimiza tonusul fizic si psihic, pentru a le imbunatati rezistenta si, nu in ultimul rand, pentru a-i implica in competitii, motivate si de numeroasele premii puse in joc.S-a alergat pe strazile din Bucuresti, iar lungimea treseului a fost de aproximativ 3000m, iar startul a fost dat de Primarul General al Municipiului Bucuresti, Sorin Oprescu.
Atletele Liliana Danci si Stefania Milu originare din Caransebes si studente la Universitatea “Spiru Haret” din Bucuresti s-au numarat printre numerosii participanti. Lili a sosit prima, dovedindu-se cea mai rapida dintre studente in aceasta intrecere. Stefania a ocupat la finalul cursei locul 5.
Editia din 2005 a acestui cros a fost castigata tot de o atleta din Caransebes, Iuliana Popescu, atunci studenta la ANEFS Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu