sâmbătă, 21 aprilie 2012

Copii de argint

La sfarsitul lunii martie, in sala de atletism din Bucuresti, a fost programat ultimul campionat national din sezonul de sala, cel rezervat copiilor 1, 2 si 3. A fost concursul cu cea mai numeroasa participare, 920 de copii s-au intrecut in probe de alergari, sarituri si aruncari. Dincolo de numarul mare de participanti a fost poate cel mai frumos concurs, cel mai incarcat de emotie, ambitie, speranta si uneori, presarat cu lacrimi...
Copiii din Caransebes care au participat la competitie au obtinut rezultate foarte bune, reusind sa urce de 5 ori pe a doua treapta a podiumului de premiere.
Gemenele Cimpoieru, Loredana si Nicoleta, au concurat in probe diferite, 600mp, respectiv 800mp,dar amandoua au reusit sa castige medaliile de argint puse in joc. Sebastian Scheusan a luat startul in 2 probe (200mp si 600mp) si a reusit sa castige 2 medalii de argint. Mai mult decat clasarea lor pe podiumul de premiere, timpii obtinuti de ei sunt foarte valorosi. Tot la categoria copii 1, stafeta fetelor de 4x1tur a fetelor s-a clasat a 6-a. Au alergat in stafeta Loredana Cimpoieru, Maria Buliga, Cristina Peia si Nicoleta Cimpoieru.
La ceategoria copii 3, Alexandru Predonescu, a concurat in proba de biatlon (40mp si 200mp), iar dupa adunarea punctelor obtinute in cele 2 probe s-a situat al 2-lea in clasament, adjudecadu-si medalia de argint.
 Si ceilalti copii care au participat la finala, Cristina Peia, Karina Tamasila, Andrei Buliga, Iulian Ebetiuc, Cornelia Peia, Andreea Irimia, Roxana Carpaci, Yasmina Tamasila, Ioana Ioanitescu, Ioana Buliga, Adina Chirila.,  au avut o evolutie buna si s-au clast bine, insa,de data asta, nu au reusit sa urce pe podiumul de premiere.  Cu siguranta o vor face in competitiile care urmeaza, cum de altfel au facut-o si in competitiile care au fost.



 


 



 








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu