sâmbătă, 21 aprilie 2012

Campioantul Balcanic de Cros.

In 31 martie 2012, la Darica - Kocaeli - Turcia s-a desfasurat Campioantul Balcanic de Cros. 
Calificarea pentru acest concurs a a vut loc la Campionatul National de Cros de la Baile Felix. Primii 4 clasati la categoriile seniori, tineret si juniori au castigat dreptul de a participa la Campionatul Balcanic, individual si pe echipe. Antrenorul castigatorului la fiecare categorie a fost cel care a facut parte din colectivul tehnic la aceasta competitie.Liliana fiind castigatoarea de la Baile Felix, Iuliana Popescu a fost cea care s-a ocupat de fetele care au format echipa de tineret. 
 Liliana Danci a obtinut medalia de bronz la individual (categ. tineret) , locurile 1 si 2 fiind ocupate de 2 sportive din Turcia, iar echipa de tineret  - feminin a obtinut medalia de argint, fiind invinse de echipa Turciei. Celelate componente ale echipei Romaniei de tineret feminin au fost: Pierdevara Florina, Negru Cristina si Dinca Ionela. 
Traseul a fost mult mai greu decat anul trecut in Serbia, a fost multa panta si mult noroi, a plouat cu 1 zi inainte de concurs ( ceea ce pe Lili a dezavantajat-o pentru ca ea nu este tip de forta). Cu toate acestea timpul pe 6000m ( diatanta de concurs) a fost cu aproape1 min mai bun decat cel de anul trecut.
Delegatia Romaniei a obtinut la acest concurs 13 medalii. Urmatoarea competitie la care  va participa Lili este Campionatul Mondial Universitar, care se va desfasura in 14.04.2012 la Lodz, in Polonia. 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu