luni, 30 aprilie 2012

Crosul "Gabriela Szabo"

Aproape 1200 de participanti, mai precis 1171, au alergat sambata (28.04.2012) la crosul "Gabriela Szabo". Ajuns la a saptea editie, crosul s-a desfasurat in Bistrita, orasul natal al fostei mari atlete si  locul în care a început sportul de performanţă.  Gabriela Szabo, care este vicepreşedintele Federaţiei Române de Atletism, s-a aflat in mijlocul sportivilor si i-a incurajat sa faca sport, indiferent de varsta. De asemenea a spus ca va fi prezenta in 8 mai la Resita, la crosul Europei si  ne-a invitat sa participam cat mai multi.
Competiţia face parte din calendarul pe 2012 al Federaţiei Române de Atletism sub denumirea ”Open Gabriela Szabo Running Day”.
C.S.S. Caransebes a particpat cu 4 sportivi, care  au obtinut clasari foarte bune, trei dintre ei pe podium si un sportiv clasat pe locul 4. 
La categoria copii, primele doua locuri au fost ocupate de Loredana Cimpoieru si Nicoleta Cimpoieru. Startul la aceasta categorie a fost comun pentru fete si baieti, iar la sfarsitul celor 2000m de metri, doar 2 baieti au depasit-o pe Loredana. 
Restul competitorilor au luat startul deodata pentru a parcurge cei 4000m, iar departajarea pe categorii s-a facut la finalul cursei. 
Locul 3 la categoria junioare 3 a fost ocupat de Maria Irimia, iar locul 4 de la aceeasi categorie, dar baieti, i-a revenit lui Alexandru Irimia. 
Cei care au ocupat un loc pe podium au primit cupe, diplome, plachete personalizate si bani. 
Gabriela Sazbo a spus ca va fi prezenta in 8 mai la Resita, la crosul Europei si  ne-a invitat sa participam cat mai multi.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu