sâmbătă, 23 octombrie 2010

Concurs Memorial "Iosif Korka"


Desi saptamana aceasta a fost una cu ploi si temperaturi sub 0*C, ziua de sambata, 23.10.2010, a fost excelenta pentru desfasurarea la Caransebes a concursului memorial "Iosif Korka". Aceasta competitie a ajuns anul acesta la editia a 14-a si o organizam in fiecare an in memoria domnului profesor Iosif Korka, care a fost profesor la Liceul Pedagogoic din Caransebes si la Clubul Sportiv Scolar Caransebes.
Au participat la competitie, sportivi legitimati sau nelegitimati din Caransebes, Resita, Lugoj si Timisoara. Categoriile de participare si probele au fost urmatoarele:
Copii III (2001 - 2002 si mai mici) - fete si baieti - 50mp si 300mp;
Copii II (1999 - 2000) - fete si baieti - 60mp, 600mp si aruncarea mingii de oina;
CopiiI (1997 - 1998) - fete si baieti - 60mp, 800mp, lungime si aruncarea mingii de oina;

La categoria Copii III, fete, Ioanitescu Ioana (care ar fi castigat cu siguranta categoria "Cel mai zambaret participant ",daca ea ar fi existat) a castigat 2 medalii de bronz, in cele doua probe in care a concurat, 50mp si 300mp. Ioana a fost cea mai mica dintre fetele care au urcat azi pe podium.
La categoria Copii II, fete, gemenele Cimpoieru Loredana si Cimpoieru Nicoleta au fost din nou impreuna pe podium in proba de 600mp. Loredana a ocupat primul loc, iar Nicoleta locul 2, distanta dintre ele la linia de sosire fiind mai mica de 1 secunda, dar distanta dintre ele si locul 3 fiind de 12 secunde. Loredana a mai urcat azi de 2 ori pe podiumul de premiere, in proba de 60mp, unde a primit medalia de argint si in proba de aruncare a mingii de oina, unde a avut a 3-a performanta si a primit medalia de bronz.


La categoria Copii I, fete, Irimia Maria a urcat de 3 ori pe podiumul de premiere, o data pe prima treapta, in proba de 800mp si de 2 ori pe treapta a 2-a in probele de 60mp si lungime. Tilneac Amina a primit medalia de argint in proba de 800mp, iar Nete Teodora medalia de bronz in proba de aruncare a mingii de oina.

La categoria Copii 1, baieti, Irimia Alexandru a fost de neinvins in toate cele 3 probe in care a concurat, 60mp, lungime si 800mp.
Rezultatele complete, precum si performantele obtinute de sportivi le puteti gasi pe www.fra.ro
Cei care au urcat pe podium au fost recompensati cu diplome, medalii, tricouri si dulciuri. Si sportivii de la CSS Caransebes care nu au reusit, din diferite motive, sa ia o medalie azi, au fost recompensati cu diplome de participare si dulciuri. Cu siguranta, in competitiile viitoare, cand vor fi mai antrenati, mai curajosi sau mai mari, ii vom vedea pe podiumul de premiere. Ei sunt: Tripon Alexandru, Brecica Leah, Brecica Hanni, Buliga Ioana, Filimon Roland, Irimia Andreea, Brecica Sarah, Adam Adnana, Dragoi Cristian, Tomulescu Alexandra,Detesan Rares, Buliga Andrei, Mocanu Robert, Ciup Camelia, Dodoiu Ana Maria, Moraru Ioana, Zamfir Andreea, Dragomir Raluca, Trica Andrei.

Au participat la organizarea concursului familia domnului profesor Iosif Korka, C.S.S. Caransebes, D.S.J. Caras Severin, A.J.A.Caras Severin, I.S.J. Caras Severin, Academia Olimpica, filiala Caras Severin, A.S "Atletic" Caransebes. Sponsorii acestei editii au fost: familia Budureanu, firma de produse de panificatie "Einstein" si firma "Stoin West". Le multumim tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu