duminică, 3 octombrie 2010

Crosul "Loteria Romana"


In 3 octombrie s-a desfasurat editia a 13-a a crosului "Loteria Romana", noutatea din acest an constand in organizarea acestei competitii, concomitent in 5 orase: Bucuresti, Iasi, Bacau,Timisoara si Cluj. Au fost puse in joc premii foarte atractive, la 5 categorii de varsta: copii intre 11 si 14 ani inclusiv(11-14 ani), juniori intre 15 si 19 ani inclusiv (fete si baieti), seniori intre 20 si 40 ani inclusiv (femei si barbati), (fete si baieti), veterani peste 40 ani (femei si barbati), persoane cu dizabilitati.




Majoritatea atletilor de la Caransebes au participat la cursa de la Timisoara si, chiar daca a fost editia a 13-a au avut parte de vreme buna si au reusit sa obtina locuri foarte bune. Astfel la categoria copii, fete, Maria Irimia a sosit a 2-a, urmata de colega ei ,Amina Tilneac, iar la baieti Alexandru Irimia a sosit al 4-lea. Maria a primit o camera video, Amina o bicicleta, iar Alexandru un aparat foto. La categoria juniori, fete, Tania Tilneac a ocupat locul 5 si s-a ales cu un aparat foto. La categoria seniori, femei, Iuliana Popescu a trecut linia de sosire a 3-a si a castigat o camera video. Au mai participat la cros, insa fara a ocupa locuri rasplatite cu premii, urmatorii: Marius Durle, Radu Dragomir, Stefania Milu, Petre Teodorescu, Andrei Zoican, Robert Mihart, Rohrich Cristian, Ghimboasa Izabela, Francisc Abel, Mihai Mutascu, Georgian Pepa, Raluca Dragomir , Loredana Cimpoieru, Nicoleta Cimpoieru, Maria Buliga, Cristina Galescu, Alexandra Tomulescu, Ana Maria Dodoiu.
La Timisoara au participat, sub sloganul "Alearga pentru sanatatea ta", aproximativ 1000 de persoane, fiind prezenti alergatori si din Ungaria si Serbia.
Cativa dintre atletii caransebeseni au participat si in alte localtati unde s-a organizat crosul. La Cluj cea mai buna clasare au avut-o Danci Liliana (care, din pacate a avut o zi mai proasta) care a ocupat locul 6 si Cristian Brecica locul 18, ambii la categoria "seniori", iar la Bucuresti, Calin Dragomir a sosit al 12-lea, la aceeasi categorie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu