sâmbătă, 4 aprilie 2009

Hooker inscrie o dubla extraordinara


Austin,Texas,SUA-Destinee Hooker inscrie o dubla neobisnuita la Intrecerile Texane de vineri.

Mai intai a modificat cea mai buna performantza a sezonului la saritura in inaltime in proba feminina,urcand stacheta pana la 1,92m.Apoi in timp ce parasea pista s-a intalnit cu prietenul ei,Clifton Gay,care a ingenuncheat in fata ei scotand din buzunar un inel cu diamant de 1,5 carate si cerand-o astfel in casatorie.

Destienee,ca orice fata emotionata in fata unui astfel de eveniment,a izbucnit in lacrimi urmand ca 5 minute mai tarziu sa isi sterga lacrimile si sa spuna "DA"!

"Acesta a fost locul perfect",spunea sportiva inalta de 1,93m originara de langa San Antonio."Echipa mea este aici,familia mea este aici,totul este perfect".Familia ei o include bineinteles si pe sora ei mai mare,Marshevet,cea care termina a 5-a in finala olimpica de 200m de la Beijing.

Domnisoara Hooker,cea care a abandonat atletismul in 2008 in timp ce incerca sa prinda lotul olimpic de volei al Statelor Unite,s-a intors inapoi la sectorul de sarituri.In urma cu 3 saptamani sportiva castiga titlul NCAA de sala pentru Universitatea din Texas cu o saritura clara de 1,98m;devenind astfel a 8-a performera din toata istoria Statelor Unite atat in sala cat si in aer liber.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu