luni, 6 aprilie 2009

Medalie de aur pentru Caransebeseni


Sambata 04 aprilie la Craiova s-a desfasurat Olimpiada Scolara de Sport la care Caransebesul a avut un reprezentat de la Liceului Auto.Danci Liliana care este si atleta a clubului CSS Caransebes a reusit sa urce pe cea mai inalta treapta a podiumului astfel reusind sa castige prima ei medalie de aur la un concurs national.Sa ne reamintim ca Liliana este vice-campioana nationala la proba de 3000m obstacole.Antrenata de profesoara Popescu Iuliana,aceasta este convinsa ca in sezonul de vara va reusi aceasta performanta si la C.N de atletism.Noi ii uram suucces!

7 comentarii:

  1. Valoarea unui antrenor se vede in rezultatele sportivilor sai.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo Lili!!! Pentru ca faci cinste de fiecare data(dar si pentru ca te iubim tare mult), iti dorim sa castigi cat mai multe medalii de aur. Nu ne suparam daca o sa se intample asta la jocurile olimpica sau campionatele mondiale.... vezi tu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu mai lasati comentarii cu ANONIM logati-va ca nu patiti nimika;)...dati acolo la conectare sa fim cat mai multi:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari Lily sa o ti tot asa si la nationale sa te vedem pe treapta cea mai inalda de pe podium si sa iti faci baremul pentru Europene. Bafta in continuare ;):X:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Bravo, Lili!!!!!! Iti tinem pumnii sa castigi medalii cat mai valoroase la vara si sa-ti realizezi baremul pentri Campionatele Europene! PS: Venim toti la CE sa-ti facem galerie ca se tin aproape de noi , la Novi Sad, Serbia.

    RăspundețiȘtergere