marți, 7 aprilie 2009

Tinere talente...


Ne-am hotarat ca in fiecare luna sa desemnam "Atletul lunii" de la clubul nostru de atletism.Luna aceasta distinctia o merita Irimia Delia Maria.
Maria s-a nascut pe 09 ianuarie 1997 si practica atletism de la varsta de 4 ani.Mariuca cum obisnuim noi sa ii spunem s-a antrenat din greu intr-un cantonament in sala din Bucuresti astfel munca depusa s-a vazut....ea s-a clasat la finala Campionatului National de copii in sala pe pozitia a V a la triatlon.Este o fata foarte ambitioasa,reuseste tot timpul sa treaca peste emotii si sa termine cursa pe un loc cat mai bun.La toate concursurile mama ei Ionelia ii este alaturi ceea ce o face mai puternica.
Ultimul ei rezultat notabil l-a obtinul la CN de Cros unde s-a clasat pe locul IX individual si V pe echipe.
Maria este antrenata de profesorul Cristian Dragomir si Enache Marian.Sa speram ca la vara Maria va urca pe cea mai inalta treapta a podiumului.Succes!

6 comentarii:

  1. Mai Mita, tu tot vrei sa-ti raman datoare.... no bine, te iau data viitoare in masina cu mine, promit!

    RăspundețiȘtergere
  2. ....am uitat ceva! Sa nu vii singur...hehehe!

    RăspundețiȘtergere
  3. Alaturi de Maria este si fratele ei Andi,precum si voi colegii ei de grupa.Ma bucur ca usor,usor grupa noastra de atleti incepe sa fie cunoscuta.Antrenorii care va pregatesc sunt profesionisti desavarsiti si va sunt aproape in momentele importante.In pregatirea Mariei un rol important la avut Iuliana,care momentan este si cea mai valoroasa atleta a noastra.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo, Mariuca!!!!!! Asteptam rezultate tot mai bune de la tine si de la colegii tai de grupa in competitiile viitoare! Un rol foarte important la obtinerea locului 5 la Campionatele Nationale de Cros l-a avut Tilneac Amina, colega de grupa a Mariei!

    RăspundețiȘtergere
  5. Tinem sa mentionam un amanunt foarte important...Maria nu a facut nici un fel de pregatire fizica serioasa inainte de Campionatul National de Copii I deoarece a reusit sa raceasca destul de serios chiar inainte de marea competitie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Tine-o tot asa Maria!Felicitari!

    RăspundețiȘtergere